caminades

«Si et sents disposat a abandonar pare i mare, germà i germana, esposa, fill i amics, i no tornar-los a veure mai; si has pagat els teus deutes, fet testament, posat en ordre tots els teus assumptes i ets un home lliure; si és així, estàs llest per a una caminada.»

henry david thoreau / ‘caminar’

des de la infantesa m'he patejat gairebé tots els racons salvatges de la comarca. si, com en el meu cas, vas sentir alguna vegada la crida de la natura, et proposo que m'acompanyis durant les caminades. i tranquil, no cal que abandonis ni res ni ningú com ho fa thoreau. eventualment el teu dia a dia.

esperit

si tens per costum caminar seguir els meus passos no et suposarà un esforç especial. i, si fos el cas, tranquil, reduiré la marxa. abans de res es tracta de gaudir de l'aquí i de l'ara.

itineraris

l'elecció del programa es fa en funció de la calor que pugui fer o del fred o de la pluja o del vent –per aquí pot arribar a ser molt violent– i del gust de cadascú. camins de ronda, senders d'interior, emplaçaments del neolític, ruïnes variades, masies abandonades, muralles, grutes, cales, roques, pinedes, fagedes, alzinars... aquí hi ha realment de tot.

equipament

lleuger: un bon calçat, una gorra, una mica de fruita, aigua i a caminar!

en marxa!

és gratuït, la meva parella i jo ho fem per plaer i per conèixer altres caminants. solem quedar els dissabtes (no sempre) al matí amb què s'apunten. passem l´avís del recorregut, hora de sortida i punt de trobada pel grup whatsapp un parell de dies abans. normalment estem de tornada entre 2 i 4 hores després. truca'm o wassapéame si t'animes.

eric milet
sharing well-being
+34 605 856 740
ericmilet@gmail.com
roses, girona, spain